Eva Kristin Lunde

Stilling: 
Veterinær / Daglig leder
Telefon: 
56 30 55 60
E-post: 
Eva-Kristin@osdyreklinikk.no

Veterinær og daglig leder Eva-Kristin Lunde

Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 1994.

Eva-Kristin grunnla Osøyro Veterinærkontor i Mars 1995. Enmannsbedriften ble i løpet av årene en klinikk med flere ansatte, og klinikken ble i November 2015 flyttet til nåværende lokaler og omdøpt til Os Dyreklinikk AS.

Eva-Kristin tok utdannelse i akupunktur og ble IVAS sertifiser akupunktør i 2009.

I 2010-11 studerte hun ved IAVC i Sittense i Tyskland og tok sin eksamen innen veterinær kiropraktikk i 2011.

Eva-Kristin startet sin karriere som veterinær med mye produksjonsdyr praksis i distriktet, og var med på vaktordning både for produksjonsdyr og hest i tillegg til deltakelse på smådyrvakt ordningen i Bergen og omegn over en periode lengre periode fra 1995 til 2007.

De siste 10 åren har hun hatt absolutt overvekt av hest som sine pasienter, og det er etterkvart også der hun har etterutdannet seg mest i de seinere år.

Etterutdannelses kurs omfatter i årenes løp svært mange ulike fagfelt innen smådyr- og hestemedisin.

Eva-Kristin har faste kjøredagen på hest fra klinikken, men tar også imot hest på klinikken de dager hun normalt ikke har kjøring i distriktet. Etter avtaler reiser hun også rundt til staller i nabokommuner dersom dette kan organiseres fornuftig.

Våren 2017 startet hun opp med etterutdannelse innen odontologi ( tannhelse) hos hest, da dette er et fagfelt hun finner særlig spennende, og som hun har arbeidet  mye med i de seinere år.

 

Os Dyreklinikk bilde