Fokusdager på senior - og leddhelse

Har katten din byttet ut yndlingsstedet sitt? Leker den mindre? Steller den ikke pelsen like mye som før? Sover den mer?

Vegrer hunden din seg for å hoppe inn eller ut av bilen, eller for å gå i trapper? Er hunden mindre aktiv? Virker den stiv i kroppen etter å ha ligget i ro?

Bilde av Fokus på 12 år som holder seg godt for alderen.

Visste du at mer enn 90% av katter 12 år opplever å få leddproblemer?

Når din hund eller katt har fylt 7 år (5 år på store hunderaser) bør man begynne å tenke på aldring, og på å bevare helsen til hunden eller katten. Synlige endringer som kan være enkle å oppdage er for eksempel forandringer i pelsfarge- eller struktur, og redusert muskelmasse. Men selv om man ikke ser synlige fysiske symptomer, er det flere endringer som ikke er så lette å legge merke til. Det er heller ikke lett å skille om det er alderdom eller leddsykdom som er årsaken til  mulige endringer.

Har du lagt merke til noen av de symptomene beskrevet over? Da kan det være på tide med en senior- og leddhelsesjekk.

Fra mandag 19. mars og frem til 28. mars har vi Fokusdager på senior- og leddhelse. Vi tilbyr senior- og leddhelsesjekk på din pelskledde venn hos våre flinke veterinærer, til en god pris (550 kr). Sammen med sjekken får man gode råd for fremtiden, for å bevare helsen til din hund eller katt så lenge som mulig. Man får også med seg en gavepakke med fôrprøve fra Royal Canin.

(Prisen inkluderer en 15 minutters grundig senior- og leddhelsesjekk. Eventuelle andre behandlinger kommer utenom).

Ring oss, eller send oss en mail, for å bestille en time til din hund eller katt smiley