Kristina Strandmark

Stilling: 
Assistent
Telefon: 
56305560
E-post: 
post@osdyreklinikk.no

Assistent Kristina Strandmark

Kristina ble ansatt hos oss i 2015, og har særlig ansvar ivaretaking og behandling av alt det kirurgiske utstyret og materiellet ved klinikken. Du vil også treffe denne blide, svenske damen i telefonen og resepsjonen.

Kristina er opprinnelig utdannet hjelpepleier og tannhelsesekretær fra 1973 og 2003, og jobbet mange år ved Odontologisk fakultet i Bergen og som kirurgisk assistent ved tannlegekontor. Hun har med sin bakgrunn tilført klinikken viktig kompetanse. 

Kristina er en ekte humørspreder og latteren henger løst i nærheten av henne. Med sin struktur og arbeidsmoral utgjør hun et godt tilskudd til klinikkens stab, og hun bekrefter alle teorier om at eldre arbeidstakere er en verdifull ressurs! Vi er veldig glad for å ha Kristina med på laget!

Hester ligger Kristina sitt hjerte nærmest, og hun har vært aktiv innen ridesport hele sitt liv. I tillegg til særlig tannhelse, innehar hun derfor også en betydelig kompetanse på hest, så om det er noe du lurer på i forhold til hester eller utstyr hjelper Kristina deg gladelig med hva det skulle være. I tillegg til hesten Curry er katten Smulan, som du ser på bildet, en viktig del av Kristinas fine familie.