Marie Helen Skauge

Stilling: 
Økonom
Telefon: 
56305560
E-post: 
post@osdyreklinikk.no

Økonom Marie Helen Skauge

Marie har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon med fordypning i ledelse fra Høgskolen i Bergen og begynte å jobbe for oss i 2016. Marie har alltid vært glad i dyr, og ønsket en yrkeskarriere innen dette, men så endte veien med en økonomiutdannelse i stedet. Dette er vi veldig glade for. Ikke bare har vi fått en medarbeider med god kontroll på alt det økonomiske og administrative; vi har også fått en positiv medarbeider med god innsikt og interesse for alle typer firbeinte.

Marie har jobbet med hester siden 1999, først som stalljente, deretter stallmester og ridelærer i både Norge og Sverige. Hun har også eksamen i Hestefag. For tiden videreutdanner hun seg innen ernæring og fôr til hund og katt.

Marie tar seg av svært mye av det administrative arbeidet ved klinikken og er klinikkens ansikt utad mot leverandører og forsikringsselskap. I tillegg vil du nok møte på denne vennlige kvinnheringen i resepsjonen eller på telefonen når du kontakter oss.

Marie har hunden Sniff som gjerne kikker ut fra kontordøren. Han er like imøtekommende og blid mot alle han møter som sin matmor. I tillegg har Marie marsvinene Oscar og Ginnnie.

Os Dyreklinikk Bilde