Veterinærvakten for smådyr opprettholdes

Veterinærvakten vil opprettholdes ved at kommunene i vaktordningen nå går sammen om tilskuddet til ordningen.

osoyro-dyreklinikk.no - bilde

Vi gleder oss sammen med dyreeierne og smådyrene i Bergen og omliggende kommuner over bestemmelsen fattet denne uken om at tilskuddet til vaktordningen for smådyr nå vil dekkes av et interkommunalt samarbeid mellom Os, Fjell, Askøy, Sund, Øygarden og Bergen kommune.

Vi ønsker å takke for det store engasjementet dere dyreeiere har vist! Uten deres støtte og innsats hadde det nok vært stor fare for at tilskuddet ville falt bort. Det er en stor økonomisk belastning å ha veterinært helsepersonell på vakt 24 timer i døgnet 365 dager i året, og vi er glade for at kommunene vil fortsette å dekke disse utgiftene og samtidig opprettholde tilbudet om et forsvarlig helsetilbud til de firbente familiemedlemmene våre.  

Vi ved Osøyro Dyreklinikk inngår i veterinærvakten sammen med 8 andre klinikker i Bergen og omegn. Dette er et godt samarbeid som har bestått i mange tiår, og vi ser frem til å fortsette å være på vakt døgnet rundt i vaktukene våre for å sikre at ditt dyr kan få hjelp om det skulle bli sykt eller skadet. 

Skulle du få behov for akutthjelp etter åpningstid kan du ringe veterinærvakten på telefon 820 90 060. Den vil nå fortsette å være åpen 365 dager i året!:)

Med dyrevennlig hilsen oss ved Osøyro Dyreklinikk